duminică, 13 iunie 2010

iPhone :) cum sa iti pui ringtone pe iphone

Publicat de Iulia la 20:43

iPhone este în acelaşi timp un telefon mobil, un player multimedia şi un dispozitiv de comunicaţie fără fir anunţat de către Steve Jobs, CEO al companiei americane Apple, Inc., în timpul discursului său de la Macworld Conference & Expo de la 9 ianuarie 2007.
Prima problema pe care am intalnit-o la iPhone este ringtonul, nu poti pune alta melodie decat cele standard iar alta posibilitate ar fi sa iti cumperi melodiile de pe itune.
Insa ce te faci daca melodia preferata pe care o doresti nu se afla pe iPhone ?? , sau poate nu ai bani sa ti-o cumperi :)).Ei bine solutia este foarte simpla, probabil a-ti citit deja si pe alte site-uri,dar eu am sa incerc sa nu ma repet si sa va dau cat mai detaliat si concis ce trebuie sa faceti, chiar si pentru cei batuti un pic in cap :D.
In primul rand melodia pe care o doresti ca ringtone nu trebuie sa depaseasca 30 secunde, deci ori o scurtezi ( acest procedeu il poti face din itunes, Library> Music ,click 2 pe melodie selectand get info > options > start time/stop time ) ori navighezi pe acest site www.zedge.net si iti cauti ringtonul preferat (am cautat mai multe site-uri si sincer acesta mi se pare cel mai ok).
Dupa ce scurtezi/copii melodia de 30 sec in Library > Music, dai simplu click pe ea iar sus in partea stanga dai click pe advanced > Create AAC version.
Dupa o cauti in calculatorul tau , mai exact in C:\documents & settings \user \my documents \ my music \ iTunes \iTunes Music, vei gasi meldoia sub format m4a.Tu trebuie foarte simplu sa dai click 2, rename si in loc de m4a sa scrii m4r si sa o salvezi sub formatul asta.In caz ca nu iti apare m4a trebuie sa intri pe orice fisier din windows in partea stanga sus apesi tools> folder options > view > debifezi Hide extensions for know file types si te intorci la melodie sa o faci sub formatul m4r.Apoi copii melodia tot in Library\ Music , o selectezi, intri in Devices ( probabil este scris numele iphonului pe care l-ai dat tu sau pur si simplu administrator), apesi Ringtone > Sync ringtone > Select ringtone si jos in partea dreapta Sync.Iti vei gasi melodia pe telefon in settings > sounds > ringtone.
Acesta este tot procedeul, foarte usor de altfel, vei vedea ca daca vei fi atent la tot ce am scris vei intelege foarte repede si dupa vei face si tu un tutorial :) .
Un sfat ar fi sa nu dai update cand intri in Devices > Summary pt ca nu vei mai putea sa pui ringtone pe iphone.In caz ca deja ai facut-o, te sfatuiesc sa te duci la cineva specializat deoarece este un pic mai complicat.Mult succes
~ pana la urmatoarea postare pupaciti-va mult :* ~

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting