marți, 22 martie 2011

Ce mi-am luat astăzi

Publicat de Iulia la 19:48
       Am decis să mă laud astăzi cu ce mi-am cumpărat. Tocmai ce vă povestisem de firma italiană Bottega Verde şi de faptul că tare sunt incântată cum miros produsele lor si cât de bune sunt.
       Astăzi am fost în farmacia help net ( de unde mi-am achiziţionat data trecută setul cicoccolato ) să cumpăr o cremă colorată de faţă cu spf ridicat pentru că am un ten sensibil şi nu pot sta foarte mult cu faţa la soare şi  zău că nu aş vrea să se vadă diferenţa dintre faţă şi corp atunci când mă bronzez şi bineînţeles că m-am uitat întâi la produsele de pe rafturiile deja expuse. Am zărit un coşuleţ tare simpatic de la Bottega Verde cu multe chestioare în el aşa că l-am cumpărat şi am plecat voioasă de acolo :). De crema cu spf deja simţeam că nu mai am nevoie :))
Am pus poze mai jos cu coşuleţul si cu produsele din el. Acesta conţine: o cremă de mâini , una de faţă , un balsam de buze , un gel de duş , un unt de corp şi un burete de baie.Toate la un preţ foarte convenabil de 100 ron având în vedere că compoziţia lor e bazată pe ulei de argan, da ştiu sună bine!
Apropo am fost într-un magazin naturist să caut ulei de argan şi  am găsit o sticlută argintie , fetele de acolo parcă erau în stare să se jure că e natural însă pe etichetă  scria cu totul altceva .Bine nu mă aştept să conţină doar ulei de argan însă compoziţia respectivă enumera pe puţin 10 ingrediente aşa că nu l-am cumpărat. Apropo voi de unde vă cumpăraţi uleiul de argan şi sunteţi sigure că e bun ?
Pe lângă cumpărăturiile  enumerate deja , am mai achiziţionat o pereche de ochelari 39 ron , un fond de ten maximum cover Estee Lauder 149 ron  ( în sfârşit l-am găsit la Sephora , se vinde foarte repede , o vânzătoare mi-a spus că vin persoane şi cumpără câte 2, 3 tuburi odată  LOL ) şi cam atât. Am pus şi poze cu mine ca să vedeţi cât de frumoasă sunt :)) . ok? =))

9 comentarii:

Ana Maria P. on 22 martie 2011, 20:49 spunea...

Ce de bunatati!Sa te bucuri de ele:*:*

Ally on 22 martie 2011, 21:21 spunea...

iulia, ai un tag de la mine :*
http://theuniqueally.blogspot.com/2011/03/taggg.html

Iulia on 22 martie 2011, 21:27 spunea...

multumesc pt tag Ally }{

dalyda on 23 martie 2011, 00:01 spunea...

vreau si euuu:X sa le folosesti sanatoasa:*

YellowJade on 23 martie 2011, 00:12 spunea...

Sa le folosesti fericita! Eu ulei de argan am cumparat doar de pe www.theallnaturalface.com si sunt sigura 100% ca e bun. Pe site-uri romanesti il gasesti la organik si pe altele, nu mi le amintesc acum, dar cu o cautare pe google le gasesti usor. Pupici

Iulia on 23 martie 2011, 00:25 spunea...

Mulţumesc Dalyda

Iulia on 23 martie 2011, 00:28 spunea...

Yellowjade cam în cât timp vine comanda de pe siteul ăsta ?

Roxana spunea...

Semeni foarte tare cu Heidi Montag (The Hills), pe vremea cand era naturala.

Ana Maria spunea...

si eu folosesc ulei de argan eu il iau de pe www.uleideargan.com fiindca e sigur de calitate e si ambalat si produs in Maroc nu prin Spania Franta Romania mie imi face bine pentru toate eu il recomand mereu fiindca merita decat sa dai 100 lei daca nu mai mult pentru o crema buna mai bine dai 40 de lei pentru 60 de ml de ulei

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting