sâmbătă, 2 aprilie 2011

review Andra oja OPI

Publicat de Iulia la 19:30
Zilele astea nu am mai scris nimic pe blog din diverse motive . În schimb Andra,  fata care a câştigat oja OPI a fost  scumpă şi a făcut un review imediat ce a primit oja. Îi mulţumesc pe această cale."Am revenit si cu review-ul ojei OPI-Diva of Geneva  [thanks again, Iulia]. Dinainte sa o incerc am vazut ca are o culoare superba care m-a cucerit din prima... Dar dupa ce am incercat-o pot spune ca mi-a depasit chiar toate asteptarile. 
Sper ca va ajuta sa va dati seama de adevarata ei culoare. Trebuie sa precizez ca este prima oja OPI incercata si am numai de bine de spus despre ea[momentan, trebuie sa mai vad si cat rezista]. Deci, ce imi place:
  • Se aplica extraordinar de bine si de rapid.
  • M-a uimit pentru ca un singur strat este suficient, are acoperire mare si este foarte pigmentata. In poza, pe unghii este aplicat un singur strat de oja.
  • Se usuca foarte foarte repede. E singura oja pe care nu am reusit sa o stric...Pentru ca nu am avut timp. S-a uscat in cateva secunde, banuiesc ca daca aplici mai multe straturi atunci se va usca mai greu.
  • Desi de mult prea mult timp nu am mai purtat decat oja mata, aceasta are particule stralucitoare si totusi imi place. Mult.

So, dragelor care va doriti OPI- Diva of Geneva, eu cred ca e cazul sa o achizitionati. Revin cu o adaugare despre cat a rezistat pe unghii..  "
                                                Poză fără bliţz

        
                                               Poză cu bliţz


2 comentarii:

Stilistele on 2 aprilie 2011, 23:21 spunea...

sunt dementiale ojele OPI, sunt de acord, si eu am 6 nuante diferite...le ador!

Iulia on 3 aprilie 2011, 18:41 spunea...

Ştiu , nu se compară cu nici o ojă după părerea mea , sunt singurele oje care rezistă pe unghii zile întregi.

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting