duminică, 19 iunie 2011

Unde voi petrece vara asta

Publicat de Iulia la 17:59
Vara asta voi vizita Spania , este una dintre tarile care nu le-am vizitat din pacate pana acum dar imi doresc foarte mult. Vara aceasta sper sa  ajung in mai multe orase . Nu voi apela la o firma de turism deoarece nu doresc sa depind de altii , va dati seama ca nu hotarasti tu ce faci ci toti si nici nu as gasi o oferta care sa ma multumeasca, avand in vedere ca voi vizita mai multe orase  si poate si Insulele Canare :D . Imi voi rezerva hotelul de pe www.booking.com , un site in care am incredere , am rezervat foarte multe hoteluri si nu am avut niciodata probleme. Pentru a rezerva iti trebuie un card , unele hoteluri iti iau banii inainte dar altele iti cer cardul doar ca pe o garantie , urmand sa platesti cand ajungi la hotel. Ca mijloc de transport voi alege avionul si poate ca sa ma deplasez pana in Insulele Canare vaporul.
Orasele care vreau sa le vizitez sunt:

Barcelona
 
Unul din obiectivele pe care le voi vizita in Barcelona este Sagrada Família (Sfânta Familie) .  Imensa clădire este încă neterminată, deşi se lucrează la ea din 1882. Creatorul ei este arhitectul Antonio Gaudi .
Proiectul nu i-a apartinut inca din fasa, alt arhitect fiind insarcinat sa-l realizeze - Francisco del Villar - care va intra, se pare, intr-o adanca depresie deoarece dimensiunile si complexitatea proiectului il depaseau pur si simplu. Gaudi va fi surprins in momentul in care autoritatile ii vor atribui proiectul pe care il visa inca de pe bancile facultatii - o catedrala. El spunea ca: "Aceasta catedrala, odata terminata, va reprezenta multumirea mea fata de Sfanta Familie care m-a ajutat sa realizez tot ceea ce mi-am propus".

 Madrid:


In Madrid ma voi plimba pe Puerta del Sol iar printre altele voi vizita si unul dintre cele mai cunoscute si spectaculoase stadioane din lume , BernabeuValencia


Valencia este unul din orase de care ma voi indragosti :) , stiu asta pentru ca are tot ce ii trebuie unui oras ca sa te cucereasca . Si daca eu nu va conving poate video de mai jos o va face.


Tenerife

In Tenerife ma voi relaxa si voi face plaja. Cele mai frumoase statiuni din Tenerife sunt: Playa de las Americas si Playa Paraiso, situate in sudul insulei . Iar daca marea nu te multumeste poti sa alegi muntele , in Tenerife se afla cel mai inalt varf din Spania ,  Pico del Teide de 3718 metri.


10 comentarii:

Ancutza on 19 iunie 2011, 18:18 spunea...

Arata foarte bine vacanta ta;) Si eu merg vara asta in Spania in vacanta. Tu in ce perioada mergi, poate ne intersectam ;)

Andreea Eyya on 19 iunie 2011, 18:43 spunea...

Si eu tot in Spania ar trebuie sa ajung:D

Andreea Eyya on 19 iunie 2011, 18:43 spunea...

trebui*

Iulia on 19 iunie 2011, 19:38 spunea...

Eu plec in vacanta la inceput de august si probabil voi sta in jur de 2 saptamani

Iulia on 19 iunie 2011, 19:39 spunea...

Andreea have fun

modniza on 19 iunie 2011, 19:46 spunea...

intodeauna booking!

Iulia on 19 iunie 2011, 20:18 spunea...

Asa e modniza ;)

Stilistele on 20 iunie 2011, 14:05 spunea...

have fun! eu m-am indragostit de Barcelona, daca m/as muta undeva, ar fi probabil Barcelona sau o statiune din Grecia...am cam vazut toata Europa, dar Barcelona m/a fascinat! sa te dai cu katamaranul neaparat...e superb!!!

Iulia on 20 iunie 2011, 18:30 spunea...

Multumesc, sper sa ma dau cu katamaranul , pana acum nu am avut ocazia }{

Diana on 23 iunie 2011, 10:43 spunea...

Ai planuri mari. :D
Distracție plăcută!

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting