vineri, 5 august 2011

Scrisoare către Lisabona

Publicat de Iulia la 12:55

       Nu am avut niciodată un dubiu că va fi frumos însă ce mi-ai dat tu a fost uimitor.
      Îmi amintesc acum 6 zile că eram pe aeroport iar tu mă aşteptai să vin la tine. Eram nerăbdătoare şi emoţionată , aveam o groază de idei despre cum vei fi însă sincer..ma aşteptam la mai puţin..
      Acum privesc înapoi şi zâmbesc, îmi amintesc cu drag şi cu mare bucurie în suflet totul. Primii paşi către tine au fost cei mai importanţi şi i-am făcut cu  mare băgare de seamă. Am privit la tot ce mă înconjura şi am reuşit să văd tot ceea ce mi-ai propus.
      Grădina zoologică ma impresionat cel mai mult. Girafa pe care am hrănit-o a fost cel mai scump şi cel mai drag animal pe care l-am văzut vreodată. Acum înţeleg de ce Michael Jackson avea girafe la reşedinţa sa :). Mi s-au părut foarte iubitoare şi deosebite.
       Oamenii au fost de asemenea deosebiţi. M-au făcut să mă simt atât de bine..
       Tramvaiele au fost o mare surpriză. Se pare că eşti un oraş al extremelor. Am călătorit cu tramvaie ultra performante în unele locuri iar în altele cu tramvaie de lemn care păreau că au oprit acele ceasornicului acum mult timp şi care puneau oamenii la zid ca să îşi facă loc de trecere printre casele scorojite şi îmbătrânite.
      Mi-ai lăsat un gust plăcut şi mi-am dat seama că în acelaşi timp în care ai stat, ai şi crescut.
      Mâncarea?? Un deliciu. La fel ca şi micile dulciuri din patiserii pe care le savuram într-o clipă.
O altă surpriză a fost când am văzut pinguini la Muzeul Oceanografic. Nu ma aşteptam, deşi întodeauna mi-am dorit să văd cum arată un pinguin în realitate. Mi s-au părut mai mici decât credeam că sunt dar la fel de dragălaşi.
Ajugând în cel mai sudic punct al Portugaliei mi-am dat seama că raiul există pe pământ iar eu calc cu tălpile chiar pe el .


 Am privit înapoi pentru ultima dată. Lisabona mi-a zâmbit!

4 comentarii:

Irina on 5 august 2011, 13:30 spunea...

Ce poze frumoase... <3

Doda on 5 august 2011, 14:12 spunea...

imi place felul in care pui cuvintele pe "hartie" .. in cazul acesta virtual :D..


Super pozele

Iulia on 5 august 2011, 14:47 spunea...

Multumesc Doda }{

sev.makeup on 5 august 2011, 15:37 spunea...

Se vede ca locul acela ti-a intrat la suflet,asta imi place la locuri noi..ne transorma in niste oameni relaxati si iubitori:D

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting