sâmbătă, 3 septembrie 2011

SMS-uri gratis pe Internet! Site-uri care nu-ti iau nici un ban!

Publicat de Iulia la 10:58

Daca ai ramas fara credit la telefon si trebuie sa contactezi pe cineva urgent sau pur si simplu vrei sa mai faci economie, exista mai multe site-uri de unde poti trimite SMS-uri fara sa te coste absolut nimic.


Poti trimite 10 mesaje pe zi, oricand, catre orice retea mobila din Romania. In plus, iti poti salva numerele de telefon in agenda, iar replay-urile ajung direct pe mobilul tau. Trebuie doar sa te inregistrezi. Ti se cer: nume, e-mail si numar de telefon. Dureaza un minut si chiar functioneaza. Nu te astepta insa ca mesajul sa fie trimis imediat. Dureaza ceva timp.

De aici poti trimite doar 10 SMS-uri gratuite, dupa care daca mai aduci si alti prieteni sa se inscrie primesti credit si poti trimite in continuare. Avantajul este ca poti trimite sms in mai multe tari.
Dureaza mai mult timp pana ce primesti pe telefonul tau codul de confirmare in urma inregistrarii, ceea ce ne face sa credem ca si mesajele vor ajunge cu ceva intarziere la destinatar.
La fel ca si in cazul celorlalte site-uri, trebuie sa te inregistrezi prin completarea catorva date. Apoi, poti trimite doar un mesaj gratis oriunde in lume. Daca  vrei mai multe trebuie sa platesti. Insa in caz de urgenta chiar si un singur SMS te poate salva din probleme.
Site-ul propune pentru membrii sai un serviciu prin care pot trimite direct SMS-uri catre orice mobil din orice retea. Acest serviciu este disponibil doar pentru membrii inregistrati. Ti se cer deja obisnuitele date personale - nume, e-mail, oras, numar de telefon, plus marca si modelul mobilului tau.
Seria de exemple poate continua insa modul de folosire nu difera substantial de cele prezentate mai sus.
Ca riscuri, nu poate garanta nimeni ca odata inregistrat, numarul tau de telefon nu va fi folosit si in alte scopuri, chiar daca pe site-uri esti anuntat ca datele tale sunt in siguranta.
O alta problema ar fi ca nu intotdeauna mesajele ajung la destinatie sau ajung cu intarziere si nu prea te mai ajuta.
                                                                                                                 sursa: incont.ro

2 comentarii:

Diana on 3 septembrie 2011, 11:21 spunea...

e rau la site-urile astea ca am auzit ca primesti sms-ul foarte greu cand le folosesti. in caz de urgenta nu prea sunt recomandate...

Miu Miu on 3 septembrie 2011, 15:00 spunea...

stiam si eu de moove.ro i chiar am fost super uimita cand am vazut ca meerge

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting